Son yazımdan bu yazıma biraz zaman aralığı var, nedenini sormazsınız ama ben yinede söyleyim. Geçen hafta omzum çıktı, bu 4. Tendonlar yırtıldığından ve spora devam ediceğimden ötürü Kasımda ameliyat olucam nasip olursa.
Üstüne bide şifayı kaptım, fena şekilde hastayım. Belkide domuz gribi kapmışımdır kimbilir (tabii ki doktor bilir). Hep doğal yollardan hallederdim, haplara ve şuruplara karşı bir insan olarak kendi ilaçlarımı yapardım (limon,bal,nane,biber vs) şimdi ona bile mecalim yok.
Eskisi gibi doğal hastalıklar değil. Yeni Hastalıklar insanları daha çok etkilemeye başladı. Doğa değişiyor tabii, hastalıklarında insan tabiatında değişim göstermesi normal.


Eylül 9th, 2009 at 17:18
geçmiş oLsun
(
dikkat et kendine..
Eylül 9th, 2009 at 17:27
tesekkurler hazal.
Eylül 9th, 2009 at 18:32
geçmiş olsun cemal abi
Eylül 11th, 2009 at 00:43
Vay kardeşim benim büyük geçmişler olsun. Ben de diyorum tevekkeli değil Cemal ortalarda yok diye. Tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim.
Eylül 12th, 2009 at 16:46
Ooff -
CokCok Gecmis Olsunn Cemal Abi .. :’(
Eylül 18th, 2009 at 14:16
çok geçmiş olsun
Kendine çok iyi bak